Meubels

Meubelindustrie

De meubelindustrie wordt dagelijks geconfronteerd met de overweging tussen een mooi design en de daarbij resulterende kosten. Een oplossing zoals lasmoeren is niet fraai in het design en blindklinkmoeren vereisen een nabewerking. De Flowdrill oplossingen voor het maken van verbindingsgaten met schroefdraad komt het design ten goede en werkt kosten reducerend. Het is een ontwerp-vriendelijke verbinding voor bureaus, stoelen en displays.

Flowdrill implementeren

In onze productiefaciliteit in Houten kunnen helpen wij u graag met het vervaardigen van prototypen waardoor u uw ontwerp proces kunt versnellen en kosten bespaart.

Hoe kan Flowdrill uw organisatie helpen?

Het team van Flowdrill bestaat uit een diversiteit van product professionals die u uitstekend kunnen adviseren op het gebied van manuele en automatische productie omgevingen.  Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en produceren van prototypen. Uiteraard bezoeken we u graag om onze kennis met u te delen.

 

The goods we ordered arrived the next day as promised. We have had great results using the Flowdrill system. Great service! 

Glyn Durston, Director.

 
video

Resultaten in de meubelindustrie

 • Proces optimalisatie
  34% tijdbesparing door automatiseren

 • Gladde afwerking
  Een glad resultaat zonder gebruik van verzinkboren 

 • Kostenbesparing per gat
  85% besparing in vergelijking met een 0.9c blindklinkmoer

 • Minder nabewerkingen
  0% gemiste gaten & 0% spinning

Vraag een gratis demo aan bij uw bedrijf

Als u een demonstratie aanvraagt, nemen we binnen 3 werkdagen met u contact op om een afspraak in te plannen. Goed om te weten: u heeft geen nieuwe machines nodig. Het is compatibel met bestaande machines bij uw bedrijf.

Vraag een gratis demo aan bij uw bedrijf