Ondersteuning.

Ondersteuning op locatie.

Ons bedrijf ondersteunt u graag d.m.v. consultatie. Onze technische medewerkers bieden ondersteuning op locatie, indien mogelijk. Op deze manier blijven we persoonlijk in contact en krijgt u de mogelijkheid om vertrouwd te raken met vloeiboren op uw eigen machines.

Klanten die een nieuwe applicatie willen testen, bieden wij gratis test samples aan. Deze kunnen in onze eigen productiefaciliteit gecreëerd worden, of we voorzien u van de juiste gereedschappen op locatie.

Design en ontwikkeling.

Soms vereist een project een aangepaste Flowdrill om aan klantspecifieke wensen te kunnen voldoen. We beoordelen graag uw applicatie en vereiste toleranties om een speciale boor te ontwikkelen.

Wat kunt u verwachten?
Op basis van uw input, beoordelen we of de Flowdrill aanvraag realiseerbaar is. Indien nodig, produceren we eerst een testboor. Het testen van de boor kan op locatie of in-house gedaan worden en het resultaat dient door de klant gevalideerd te worden. Als de Flowdrill is goedgekeurd bieden we u een definitieve offerte aan.

CNC machines.

Een CNC machine maakt een volautomatisch vloeiboorproces mogelijk. Om dit te faciliteren, biedt ons bedrijf CNC programma's, CNC gereedschapshouders en spraysystemen aan.

Onze CNC programma's zijn makkelijk in te voeren en resulteren in een hogere productiesnelheid en een langere standtijd van de boor. Onze parameters kunnen opgevraagd worden bij uw Flowdrill kantoor.